Lillisprivatepasningsordning.dk

Hvordan foregår en typisk dagligdag i Lillisprivatepasningsordning.dk?

Vi starter dagen med at spise morgenmad for de tidlige børn indtil kl. 7.30. Morgenmaden vil typisk være øllebrød, havregrød, yoghurt med frugtmos eller hvad børnene ellers kunne tænke sig.

Ca kl. 9.00 får vi formiddagsmad, som regel en hjemmebagt lun bolle, knækbrød og frugt.

Når vi er færdige med at spise formiddagsmad, leger vi både ude og inde alt efter vejret. Vi tager også på cykelture, biblioteksture, et besøg på plejehjemmet og til de forskellige legepladser i byen.

Ca. kl. 11.00 spiser vi middagsmad. For det meste er det rugbrød, men tillader vejret det, elsker vi at lave bålmad.

Så er der middagslur, som kan strække sig til kl. 15.00. Derefter forsøger vi at larme, så de sidste vågner. Når alle er vågne, serveres eftermiddagmad, som er hjemmebagte boller og frugt.  

Resten af dagen leger vi både ude og inde.

 

Vores dagligdag kan også se sådan ud hos Lillisprivatepasningsordning.dk:

 

Plejehjemmet.

Nogle dage tager vi på besøg på Højgårdens Plejehjem, hvor vi besøger beboerne. Vi mødes med de andre private pasningsordninger, hvor vi synger med beboerne. Vi leger med bl.a. en faldskærm, balloner og meget mere. Børnene synes det er sjovt og hyggeligt at besøge de ældre, hvilket også er gensidigt. 

 

Gymnastik i Dr. Ingdrids Hallerne.

Hver 2. torsdag i vinterhalvåret tager vi til gymnastik i hallen sammen med andre private pasningsordninger. Børnene kravler på ribbe, klatrevægge og gør brug af andre redskaber, som udvikler og stimulerer deres motorik.
Af sikkerhedsmæssige årsager findes faldunderlag i lokalet. 

 

Ture til byens legepladser.

Vi tager igen Christiania-cyklen ud under åben himmel og cykler afsted til vi lander på en legeplads. Vi har smurt en lækker madpakke, som skal spises, når vi bliver sultne oven på al den friske luft.

 

Ture til biblioteket.

Vi tager Christiania-cyklen ned til byens bibliotek, hvor vi kigger i bøger, leger med legetøjet og hygger i bibliotekets træhus.